VIRTUAL DJ

Pierwszy polskie forum programu virtual dj

  • Nie jesteś zalogowany.

#1 2009-02-09 17:25:06

Mateo

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2009-02-09
Posty: 2
Punktów :   

obsługa virtual dj

Jak obsługiwać się tym programem? Nie wiem od czego zacząć. Dajcie jakieś porady. Nic nie umiem robićw tym programie. POMOCY!!!

Offline

 

#2 2009-09-18 21:04:15

marios44

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2009-09-18
Posty: 4
Punktów :   

Re: obsługa virtual dj

Najpierw musisz posiadac  na cd albo na dysku mp3,posiadac tez sample,dobierac bity i przechodzic na druga muze tak samo podczas bitu tak mi sie zdaje:)pozdrawiam

Offline

 

#3 2010-04-25 09:51:48

radziukg

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2010-04-25
Posty: 1
Punktów :   

Re: obsługa virtual dj

to żeś mu pomógł ...

Offline

 

#4 2010-05-26 23:12:16

djceix

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2010-05-26
Posty: 1
Punktów :   

Re: obsługa virtual dj

Jak masz jakis problem odnosnie VDJ to pisz do mnie na GG. 20559663 wszystko ci wytlumacze... Pozdrawiam.

Offline

 

#5 2010-06-14 21:05:50

 danielo321

Nowy użytkownik

Skąd: snk
Zarejestrowany: 2010-06-14
Posty: 6
Punktów :   
WWW

Re: obsługa virtual dj

wiesz najlepiej ustaw sobie kawalki w playliscie, wlacz automixa, wczesniej troche poprobuj efekty jak ci podchodza podstaw jakies sample tez po probuj imozesz zaczynac zabawe z vdj

Offline

 

#6 2010-09-16 18:13:11

connexxion

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2010-09-16
Posty: 3
Punktów :   

Re: obsługa virtual dj

Najlepiej stwórz sobie folder z kawałeczkami na pulpicie, po otwarciu programu otwórz ten folder w programie
no zaczynaj zabawę, a przejścia rób ręcznie przesuwając przesuwak. Co do dalszej obsługi powoli sam dojdziesz.

Offline

 

#7 2011-01-23 15:58:33

Ciacho

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2011-01-23
Posty: 7
Punktów :   

Re: obsługa virtual dj

Elo chciałbym sie spytac o Visual Dj Home 7.0.2 jak biore RECORD i klikam CONFIG i ustawiam na mp3 póziniej klikam START RECORDING  to mi sie pokazuje RECORD ERROR i na dole Can t open mp3 Encoder.
Co mam zrobić???????????????????????
Pozdro DJ Stanek

Offline

 

#8 2011-02-23 14:49:33

DJ Electric Worm

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2011-02-23
Posty: 4
Punktów :   

Re: obsługa virtual dj

haha;) też miałem swojego czasu ten problem... "RECORD ERROR" różnego rodzaju sposobów próbowałem żeby to zrobic... ale nic nie działało, moim zdaniem- odinstaluj Virtuala i na nowo zainstaluj Pozdrawiam

Offline

 

#9 2011-04-01 22:54:23

Miodzio1963

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2011-04-01
Posty: 2
Punktów :   

Re: obsługa virtual dj

1-napisz jaką masz wersję VDJ
2-nic nie należy odinstalowywać
3-prawdopodobnie należało by zainstalować encoder Lame
http://www.dobreprogramy.pl/LAME-MP3-en … 12377.html
4-w ustawieniach wskazać z jakiego encodera ma korzystać ( podać lokalizację instalacji )
5-i do boju !!!!!!!!!!

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
ile golf 4 ma rezerwy slownik tureckiego xD GARAZOWANIE SAMOCHODU Z INSTALACJA GAZOWA manager tenisa online www.sonyjava.pun.pl